• ♥ ALTIJD LEUK VERPAKT
  • ♥ VERZENDING BINNEN 1-2 DAGEN
  • ♥ GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO

Geef je huis een fijne sfeer met onze lichtjes, smudges en wierrook.

Ze creëren een positieve sfeer op energetisch niveau en staan ook nog eens  superleuk in je interieur!


SFEER LICHTJES

Échte sfeermakers in huis!

De fijne zoutsteen en agaat lichtjes geven je kamer gelijk een warme sfeer. En naast dat ze heel erg mooi zijn, hebben ze ook veel positieve energetische effecten!

 

SMUDGES

Smudges ofwel cleansing is een eeuwenoude manier om je huis energetisch te reinigen. Daarnaast verspreidt het een heerlijke geur, zodat je huis heerlijk ruikt! We hebben vele soorten dus er is altijd een geur die bij jou past.

 

REINIG JE HUIS BOX

Een complete set voor een fijne energetische sfeer in huis. Deze box bestaat uit een smudgestick, abaloneschelp, 2 palo santo houtjes en een gouden driehoek XL.

 

 

GOUDEN DRIEHOEK XL

Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts  vormen samen de Gouden Driehoek. Deze driehoek zet je in je woonkamer om dagelijkse energiestromen te reinigen en harmonie en balans in huis te behouden.

 

ABALONESCHELP

Abaloneschelpen zijn een ware eyecatcher in je interieur! De schelp wordt gebruikt voor smudgen maar met zijn prachtige parelmoer kleur staat hij ook geweldig in je interieur. De Abaloneschelp is in diverse maten verkrijgbaar.

 

WIEROOK

Een andere manier om je huis heerlijk te laten ruiken is het branden van wierook. Wij verkopen uitsluitend wierookstokjes van Satya. Deze zijn handgemaakt en gemaakt van natuurlijke bloemen,- en kruidenextract.

 


ADD A LITTLE MAGIC 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Herroepingsrecht

 

Over Maanzusjes

 

Contact 

06  13 11 06 85

info@maanzusjes.nl

 

Volg ons!